Dekkskift - Langhus

Vi kan hjelpe deg med dekkskift og avbalansering på vårt bilverksted i Langhus. Trenger du dekkhotell, er vi selvsagt også behjelpelig med dette.

Vi forhandler de fleste dekkmerker og har god oversikt over egnethet for nettopp din bilmodell. Du er uansett garantert på veien, med Mekonomen!

Ønsker du å kjøpe dekk hos oss, fortjener du gode råd på kjøpet.

Nye dekk?

Utvalget av dekk på markedet i dag er stort. Dekkene er det eneste som forbinder deg og bilen din med underlaget. Og visste du at den delen av et normalt bildekk som til enhver tid er i berøring med underlaget, ikke er særlig større enn en håndflate?

Det er store forskjeller i veigrep og slitestyrke mellom de ulike dekkmerkene. Å velge riktige sommerdekk handler om mye mer enn å ha den rette dekkdimensjonen til bilen din. At dekkene har godt veigrep og er tilpasset din bil er derfor veldig viktig.

Hos Berghagan Bil får du et bredt utvalg av sommerdekk. Valg av riktige dekk avhenger både av biltype, kjørestil og dine forventninger. Hos oss kan du være trygg på at vi vet hvilke dekk som er de beste for deg og bilen din. Vi gir deg råd og anbefaling om rette dekk til akkurat din bil og ditt behov.